Exit

Met Exit haal je een echte escaperoom in huis! Zoek alleen of samen met vrienden/familie naar aanwijzingen, los de raadsels op en open de uitgang binnen de tijd! 

De puzzels variëren enorm, woordpuzzels tot knippen en plakken. Hoe minder je hulpkaarten je gebruikt, hoe beter...want bij het gebruik van hulpkaarten tikken de minuten snel weg!

Elk EXIT avontuur kan je éénmalig spelen want je moet knippen, vouwen, schrijven,... om de oplossingen te kunnen vinden! Probeer ze allemaal!

 

Wat zit er in een doosje Exit?

Alle Exit avonturen bevatten een boekje met aanwijzingen. Het boekje staat vol met cryptische hints, verborgen boodschappen en geheimzinnige raadsels. Niets te gek om de oplossingen van de raadsels te vinden. Soms moet je ook pagina"s scheuren, op kaarten schrijven,....

Elk doosje van Exit heeft een unieke decodeerschijf. Op deze schijf voer je aan de hand  van een raadsel de 'code' in en bij een juiste code geeft de decodeerschijf aan welke oplossingskaart je moet pakken.

Elk avontuur bestaat uit ongeveer 85 kaarten. Er zijn 3 soorten kaarten: raadselkaarten, oplossingenkaarten en hulpkaarten.

Op de raadselkaarten staan de verschillende puzzels. Oplossingkaarten mag je pas nemen als je het raadsel hebt opgelost (met behulp van de decodeerschijf). Bij een foute oplossing geeft de oplossingskaart aan dat je verkeerd zit.

De hulpkaarten geven hints als je het bos door de bomen niet meer ziet! Elk raadsel heeft 3 hulpkaarten. De eerste geeft een kleine tip, de tweede een grotere tip, terwijl de 3de hulpkaart bijna het volledige antwoord geeft.